Urmariti-ne

APARATUL FIX

 

Cui se adresează aparatul fix?

Adolescenților, care nu mai pot beneficia de terapia cu aparate mobile deoarece au încheiat creșterea scheletală, precum și adulților, pentru deplasările dentare și corectarea ocluziei (mușcăturii).

În cazul adulților, tratamentul ortodontic poate fi extrem de util și în îndreptarea unor dinți care urmează să fie pregătiți pentru aplicarea unor lucrări dentare, care în absența terapiei nu ar putea fi realizate corect.

O altă situație este aceea în care o persoană are un dinte lipsă, iar spațiul respectiv poate fi închis prin migrarea dinților „din spate", astfel încat să nu se șlefuiască dinții adiacenți pentru o punte sau să nu se aplice un implant (care este costisitor).

Cu alte cuvinte, persoana în cauză va avea numai dinții săi naturali, care nu se pot compara ca rezistență și funcționalitate cu nicio lucrare sau implant.

Există cazuri în care, din punct de vedere strict medical, un pacient nu necesită tratament ortodontic („mușcătura" sa este în limite normale, masticația este satisfăcătoare), dar din punct de vedere estetic tratamentul este extrem de benefic pentru fizionomia și confortul psihic al persoanei în cauză.

 

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite.

Gentle Dentist DOROBANȚI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, București
*(Strada cu sens unic paralelă cu Puțul lui Zamfir și George Călinescu - Zona Dorobanți)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), București Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

Brosura Ortodontie

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

STOMATOLOGIE COPII

Stomatologie laser pentru copii fără durere și fără sângerare. Medici pedodonți și ortodonți specializați.

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3