Urmariti-ne

Produsele de vapare, efecte negative asupra dinților și gingiilor 

Dispozitivele de vapare au efecte dăunătoare la nivelul dinților și gingiilor și chiar dacă efectele pe termen lung ale țigărilor electronice și ale altor produse de vapare încă nu sunt pe deplin cunoscute, cercetările actuale sugerează că produsele pentru vapare pot să aibă o paletă largă de efecte negative asupra dinților și gingiilor.

Citește mai departe...

Totul despre tratamentul pentru albirea dinților la cabinet

Albirea dinților este un subiect care îi preocupă pe mulți dintre cei care au dinții pătați sau îngălbeniți din diferite cauze. Însă cea mai rapidă metodă de albire a dinților este tratamentul realizat la cabinetul medicului dentist.

Citește mai departe...

Ața dentară: cum o folosești corect

Pacienții noștri ne întreabă adesea dacă trebuie să folosească ața dentară pentru a curăța spațiile înguste dintre dinți, chiar dacă au efectuat periajul dinților. Răspunsul la această întrebare poate să depindă de mulți factori.

Citește mai departe...

Recomandări de vară pentru sănătatea dentară a întregii familii

Fie că așteptați cu nerăbdare să mergeți la plajă, fie că vreți doar să leneviți câteva ore la piscină, este important să rețineți că igiena orală nu ia vacanță. Așa că v-am pregătit în acest articol câteva sfaturi pentru ca întreaga familie să aibă grijă de sănătatea dinților, în lunile de vară.

Citește mai departe...

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

STOMATOLOGIE COPII

Stomatologie laser pentru copii fără durere și fără sângerare. Medici pedodonți și ortodonți specializați.

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

BIOSTIMULARE

Biostimularea este tratamentul prin care energia luminii, emisă de laser, produce un răspuns biologic pozitiv.

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3