Urmariti-ne

Afte bucale: simptome, cauze si metode eficiente de tratament

De câte ori nu ai auzit pe cineva plângându-se de o aftă bucală? Ori poate chiar tu ai avut (cel puțin) una și știi cât de enervante sunt. Aftele te împiedică, pentru cel puțin câteva zile, să mănânci firesc și să îți desfășori activitatea așa cum ai face-o în mod normal. Sunt enervante, știm! Dar dacă vrei să afli de ce apar aftele și cum le poți trata - ai ajuns în locul bun: ți-am pregătit un ghid care să te ajute să înțelegi mai bine aftele bucale. Aftele bucale ridică probleme mai ales în rândul bebelușilor - cei mici fac adesea afte bucale și disconfortul lor e dublu față de al nostru, mai ales că lor le vine imposibil să își exprime durerea. Însă aftele pot fi tratate - important e să mergem la stomatolog cât mai timpuriu, ca în cazul oricărei afecțiuni stomatologice.

Citește mai departe...

Cum puteți preveni boala parodontală în lunile de vară

Pentru mulți dintre noi, lunile de vară reprezintă o perioadă dedicată distracțiilor, concediilor în țară sau peste hotare, la munte sau la mare, și dedicată practicării unor activități sau sporturi estivale. Din păcate, vara este și un anotimp în care menținerea sănătății orale este ultimul aspect de pe o listă lungă de preocupări.

Citește mai departe...

Nu evitați vizita la medicul dentist, mai ales în pandemie – Iată de ce

Dacă țineți la sănătatea dinților dumneavoastră, atunci cu siguranță nu aveți de ce să evitați controalele regulate la cabinetul medicului dentist. În caz contrar, consecințele asupra cavității bucale pot fi grave.

Citește mai departe...

Ce se întâmplă dacă vă spălați pe dinți doar o dată pe zi

Periajul dinților de două ori pe zi, după cum recomandă medicii dentiști, este un obicei pe care mulți dintre noi îl încalcă. Chiar această greșeală atrage după sine multe probleme în sfera sănătății orale.

Citește mai departe...

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

STOMATOLOGIE COPII

Stomatologie laser pentru copii fără durere și fără sângerare. Medici pedodonți și ortodonți specializați.

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

BIOSTIMULARE

Biostimularea este tratamentul prin care energia luminii, emisă de laser, produce un răspuns biologic pozitiv.

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3