Urmariti-ne

Protejează dinții copilului tău!

Probabil medicul tău dentist ți-a spus despre posibilitatea de a sigila dinții copiilor pentru a preveni apariția cariilor.

Această metodă există încă din anii ’60 și constă în aplicarea unui sigilant dentar (un strat subțire de compozit) pe suprafața masticatorie, dar și pe suprafețele care au nevoie de protecție. Acest sigilant are aspectul unei foițe subțiri, în aceeași nuanță cu dintele și are rolul de a crea o barieră împotriva agenților patogeni care sunt vinovați de apariția cariilor dentare. Deoarece molarii sunt cavitățile cele mai predispuse, sigilările se aplică de obicei acolo.

Acest tratament se recomadă cel mai frecvent atunci când apar primii molari permanenți – între 5 și 7 ani, dar și mai târziu, când continuă să crească ceilalți morali – de obicei între 11 și 14 ani. Medicul stomatolog poate recomanda sigilările și în cazul copiilor mai mari sau chiar și a adulților care sunt predispuși la carii.

Tratamentul acesta nu este eficient doar pentru că îi scutește pe cei mici de carii, ci te scapă și pe tine de cheltuielile viitoare! Așadar, dacă medicul îți recomandă sigilările dentare pentru copilul tău, acceptă-i propunerea cu încredere!

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la  Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite 

Gentle Dentist DOROBANTI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, Bucuresti
*(Strada cu sens unic paralela cu Putul lui Zamfir si George Calinescu - Zona Dorobanti.)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), Bucuresti Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

STOMATOLOGIE COPII

Stomatologie laser pentru copii fără durere și fără sângerare. Medici pedodonți și ortodonți specializați.

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

BIOSTIMULARE

Biostimularea este tratamentul prin care energia luminii, emisă de laser, produce un răspuns biologic pozitiv.

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3