Urmariti-ne

Viitorul stomatologiei este chiar aici – rapid, ușor și eficient!

Te-ai temut vreodată de vizita la stomatolog? Dacă da, să știi că nu ești singura persoană!

Dacă ești părinte al unui copil căruia îi este teamă de dentist, probabil știi deja cât de dificil este să-l convingi să se așeze pe scaun dacă el nu vrea. Sau chiar tu poți avea o astfel de teamă; nu este deloc un lucru neobișnuit, mai ales dacă ai avut experiențe neplăcute în trecut.

Pentru copii, vizita la stomatolog poate fi extrem de înfricoșătoare, iar timpul necesar pentru a-i liniști, pentru a le administra anestezicul, dar și așteptarea pentru a-și face efectul, poate fi un adevărat chin.

Din fericire, noile evoluții în domeniul medicinei dentare fac multe dintre aceste probleme un lucru al trecutului. Laserele stomatologice schimbă modul în care copilul se gândește la vizita la dentist.

Cu ajutorul laserului se reduce foarte mult sau se elimină total teama simțită față de procedurile stomatologice. În multe cazuri, laserul nu mai necesită anestezie, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie de injecții, iar acest laser funcționează la fel de repede și eficient ca turbina care îndepărtează cariile în mod tradițional.

Laserul WaterLase utilizat în cabinetul nostru este sigur, blând și eficient. Mulți pacienți tineri care au experimentat această procedură nu au simțit niciun pic de durere sau disconfort. Pe lângă faptul că este mai confortabil, laserul le permite pacienților să-și reia imediat activitatea normală.

Laserele WaterLase folosesc o tehnologie cu apă care ajută la eliminarea cariilor dentare – unul dintre principalele avantaje ale utilizării acestui laser în tratarea unui copil, comparativ cu turbina dentară, este riscul mult mai mic de tăiere sau de rănire a cavității bucale.

Utilizarea laserelor reprezintă într-adevăr viitorul stomatologiei – fără injecții, frică și mult mai rapid! Acest lucru se întâmplă în majoritatea cazurilor. Din fericire, acest viitor este chiar aici, iar copiii și adulții pot observa cu ușurință aceste beneficii.

SURSA

Pentru detalii și programări, adresați-vă medicilor de la  Advanced Gentle Dentist, specializați în lasere în California US. 

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), Bucuresti Sector 3 (Zona Unirii)

Gentle Dentist DOROBANTI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, Bucuresti
*(Strada cu sens unic paralela cu Putul lui Zamfir si George Calinescu - Zona Dorobanti.)

Contact

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

STOMATOLOGIE COPII

Stomatologie laser pentru copii fără durere și fără sângerare. Medici pedodonți și ortodonți specializați.

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

BIOSTIMULARE

Biostimularea este tratamentul prin care energia luminii, emisă de laser, produce un răspuns biologic pozitiv.

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3