Urmariti-ne

Advanced Gentle Dentist reinventează stomatologia!


proud to be romanian - doctor dr. beatrice pop - advanced gentle dentist

Am visat să devin un medic altfel, la care oamenii să vină cu bucurie. Încă de când am terminat facultatea am scris pe cărțile mele de vizită „The Gentle Dentist” și nu era o simplă declarație de intenție: comunicam cu pacientul clar și îi explicam pașii intervenției, astfel încât să uite de teama de stomatolog.

La sfârșitul anului 2011 a urmat un pas important: am consolidat o echipă de medici tineri și am deschis Advanced Gentle Dentist, prima clinică stomatologică din București dotată cu cea mai avansată tehnologie laser accesibilă medicinei dentare. Investițiile periodice în educatie și dotări ne permit și astăzi să fim un loc unde se reinventează stomatologia.

La Advanced Gentle Dentist folosim Waterlase, laserul care combină energia, apa și lumina pentru intervenții minim invazive, fără contact direct cu dintele sau cu gingia și fără anestezie. Pacienții noștri pot uita de vibrația turbinei sau de temuta freză stomatologică, iar specialiștii noștri in chirurgie nu mai folosesc bisturiul si nici firele de sutură. Waterlase revoluționează chirurgia gingiei, tratamentul cariilor, dezinfectarea canalelor în endodonție și chiar implantologia dentară. Tratamentele sunt cu 40% mai scurte, iar vindecarea mai rapidă.

Vizita la Advanced Gentle Dentist este o experiență unică: sănătatea este restaurată cu tehnologie de top și atât medicul, cât mai ales pacientul, își pot păstra zâmbetul pe buze.


Dr. Beatrice Pop

PARODONTOLOGIE LASER


Parodontoza este o boala de natura bacteriana ce afecteaza gingiile si tesuturile de suport ale dintelui.

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3