Urmariti-ne
 

FLUORIZAREA

Fluorizarea este una dintre principalele metode de prevenire a cariilor la copii.

 


Fluorul este substanța ce face ca smalțul dinților să fie mult mai rezistent la atacul acid și la factorii externi care duc la apariția cariilor.

Acesta se leagă de hidroxiapatită (stratul exterior al smalțului), protejând dinții pentru o perioadă mai lungă de timp.

Fluorizarea este una dintre principalele metode de prevenire a cariilor la copii. Aceasta poate fi efectuată în funcție de decizia stomatologului.

Fluorizarile pot fi făcute medicamentos și sunt numite fluorizari sistemice. Comprimatele fluorurate se administrează conform recomandării medicului, începând cu vârsta de 6 luni și continuând până la vârsta de 12 ani. Acestea au ca scop formarea dinților definitivi, din os, cu o structură mult mai rezistentă la carii.


În cazul în care copiilor nu li se administrează comprimate cu fluor, se recomandă fluorizarea în cabinet o dată la 6 luni cu geluri sau lacuri profesionale.

Pentru detalii și programări, adresați-vă medicilor de la Advanced Gentle Dentist. 

Consultația este gratuită!


Contact
 

INHALOSEDARE


Stomatologie fara Durere prin InhaloSedare!" "Transforma anxietatea dentara intr-o stare calma si relaxata"

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC


Fara Freza! Fara Anestezie! Fara durere! Pentru copii si adulti FARA: anestezie, vibratie, zgomot, miros si presiune asociata turbinei stomatologice!

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3