Urmariti-ne

FLUORIZAREA

Fluorizarea este una dintre principalele metode de prevenire a cariilor la copii.

Fluorul este substanța ce face ca smalțul dinților să fie mult mai rezistent la atacul acid și la factorii externi care duc la apariția cariilor.

Acesta se leagă de hidroxiapatită (stratul exterior al smalțului), protejând dinții pentru o perioadă mai lungă de timp.

Fluorizarea este una dintre principalele metode de prevenire a cariilor la copii. Aceasta poate fi efectuată în funcție de decizia stomatologului.

Fluorizarile pot fi făcute medicamentos și sunt numite fluorizari sistemice. Comprimatele fluorurate se administrează conform recomandării medicului, începând cu vârsta de 6 luni și continuând până la vârsta de 12 ani. Acestea au ca scop formarea dinților definitivi, din os, cu o structură mult mai rezistentă la carii.

În cazul în care copiilor nu li se administrează comprimate cu fluor, se recomandă fluorizarea în cabinet o dată la 6 luni cu geluri sau lacuri profesionale.

 

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite.

Gentle Dentist DOROBANȚI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, București
*(Strada cu sens unic paralelă cu Puțul lui Zamfir și George Călinescu - Zona Dorobanți)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), București Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3