Urmariti-ne

MICROSCOPUL LEICA

Epoca informației în medicina dentară. Proiectat pentru medicii dentiști.

Microscopul dentar Leica ne permite să vă prezentăm în timp real tot ce vedem și noi! De asemenea, putem să înregistrăm tot actul medical și să-l arhivăm la fișa dumneavoastră.

Imagistica de înaltă definiție cere mai mult profesionalism din partea medicului dentist și în același timp deschide noi oportunități pentru proceduri de repartiție și documentare.

Tehnologia imagistică Leica face posibilă stocarea informației pentru scopuri pedagogice sau consultații viitoare, păstrarea documentației cazurilor, păstrarea înregistrărilor, crearea de prezentări pentru congrese, având o varietate de alte utilizări.

Resursele vizuale au devenit parte integrantă a practicii stomatologice și sunt folositoare pentru poziționarea medicului într-un mediu competitiv. Medicii dentiști care își pot vizualiza competențele câștigă încredere.

 

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite.

Gentle Dentist DOROBANȚI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, București
*(Strada cu sens unic paralelă cu Puțul lui Zamfir și George Călinescu - Zona Dorobanți)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), București Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3