Urmariti-ne

BIOSTIMULARE LASER

Biostimularea laser este utilizată în medicină încă din anii ’80, iar în stomatologie se folosește pentru a grăbi vindecarea țesuturilor afectate în timpul diverselor tratamente, dar și pentru a reduce durerea.

 

 

Cum funcționează biostimularea?

Biostimularea este tratamentul prin care energia luminii, emisa de LASER, produce un răspuns biologic. La nivel celular, metabolismul crește, stimulând creșterea de ATP (combustibilului celular), îmbunatățește respirația celulară, favorizează sinteza de colagen, favorizează drenajul limfatic pentru a reduce edemul, are efect antiinflamator prin scăderea sintezei de histamină și crește producția locală de endorfine. Această creștere a metabolismului local normalizează funcționarea celulară și produce vindecare tisulară.

Aplicată în parodontologie, ea este folosită pentru a accelera procesul de revascularizare a gingiilor și a parodonțiului. În fazele inițiale, LASER-ul scade fuxul sangvin catre zona supusă intervenției parodontale pentru a favoriza formarea cheagului de sânge, iar apoi crește microcirculația sangvină pentru a grăbi procesul de vindecare.

 

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite.

Gentle Dentist DOROBANȚI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, București
*(Strada cu sens unic paralelă cu Puțul lui Zamfir și George Călinescu - Zona Dorobanți)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), București Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

Brosura Parodontologie

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

STOMATOLOGIE COPII

Stomatologie laser pentru copii fără durere și fără sângerare. Medici pedodonți și ortodonți specializați.

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3