Urmariti-ne

AIR-FLOW ȘI PERIAJ PROFESIONAL

Curățarea profesională are ca scop prevenirea cariilor, a afecțiunilor gingivale și a sensibilității dentare.

 

După ce depozitele mari de tartru au fost îndepărtate, urmează îndepărtarea particulelor fine de tartru ce fac suprafața dinților aderentă pentru bacterii. Această etapă este realizată cu ajutorul unui aparat numit Air-Flow, ce curăță dinții, spațiile interdentare și lucrările protetice într-un mod eficient și confortabil. Acest lucru se întâmplă datorită unui jet fin de apă ce conține o pudră specială, asemănătoare bicarbonatului de sodiu. Astfel, se încetinește procesul de aderare a plăcii bacteriene la suprafața dinților.

În final, pentru a obține dinți perfect curați și luciosi, se realizează periajul profesional. Acesta se face cu ajutorul pastei de profilaxie, ce conține particule cu diverse arome și granulații (medii și soft – în funcție de sensibilitatea dinților) și a cupelor speciale de silicon sau periuțelor cu peri moi.

Periajul profesional nu are doar un efect profilactic și terapeutic, dar si unul estetic, deoarece îndepărtează toate colorațiile alimentare depuse de-a lungul timpului (colorații apărute din cauza cafelei, a ceaiului, a vinului și a sosurilor colorate).

Ca o măsură de protecție, la sfârșitul tratamentului, pentru întărirea structurii smalțului, se aplică un strat subțire de lac protector ce conține fluor - un agent care luptă împotriva bacteriilor ce cauzează caria dentara - sau unul ce conține proteine din lapte, ce are ca rol remineralizarea smalțului.

 

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite.

Gentle Dentist DOROBANȚI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, București
*(Strada cu sens unic paralelă cu Puțul lui Zamfir și George Călinescu - Zona Dorobanți)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), București Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

Brosura Parodontologie

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3