Urmariti-ne

SEDAREA STOMATOLOGICĂ

Suferi de anxietate numai la gandul de a merge la dentist? Frica este primul motiv care ar putea împiedica pe cineva să viziteze dentistul.

 

Unele persoane pur și simplu nu agreează ideea de ace și freză. Alte persoane au avut o experiență anterioară traumatizantă la dentist.

Dacă ești una dintre aceste persoane sau dacă ai nevoie de o procedură dentară complexă, sedarea stomatologică face acum vizita la dentist mai confortabilă decât oricând.

 

Substanțele pe care le folosim pentru sedarea IV:

  • PROPOFOL
  • MIDAZOLAM

Cabinetul nostru oferă servicii stomatologice într-o atmosferă confortabilă, cu posibilitatea de a atenua stresul și de a reduce timpul și numărul de vizite necesare

Sedarea IV este un fel mai profund de sedare, care vă permite practic să nu aveți nicio amintire sau disconfort în timpul vizitei la cabinet. Această opțiune este utilizată cu succes chiar și pentru pacienții cei mai anxiosi, deoarece permite ajustări imediate la cantitatea de medicamente necesare pentru a vă menține relaxat și confortabil.

Anestezia generală este administrată printr-o linie intravenoasă. Este potrivită pentru un pacient care vrea să nu fie deloc conștient în timpul procedurilor dentare. Un anestezist administrează medicamentul și monitorizează pacientul pe tot parcursul tratamentului. Nu sunteți conștient de tratamentul dentar și vă veți trezi fără nicio amintire a procedurii.

Cele mai noi metode de sedare stomatologică, precum și tehnologia actuală,le permit pacienților noștri să-și poată menține o igienă orală corespunzatoare, cu minimul de disconfort.

Stomatologia nedureroasă este o realitate. Nu evitați cabinetul stomatologic din cauza anxietății dentare. Întrebați-ne despre opțiunile de sedare!

 

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite.

Gentle Dentist DOROBANȚI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, București
*(Strada cu sens unic paralelă cu Puțul lui Zamfir și George Călinescu - Zona Dorobanți)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), București Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3