Urmariti-ne

 

Advanced Gentle Dentist îți prezintă o alternativă benefică pentru adulți și copii - cele mai comune proceduri pot fi acum realizate într-un mod minim invaziv!

Laserul reduce timpul petrecut în cabinetul stomatologic, înlocuind freza, turbina și bisturiul.
Tratamentul este mult mai rapid, vindecarea durează mai puțin, iar majoritatea procedurilor necesită mai puțină anestezie sau chiar deloc, ceea ce face întregul tratament mult mai confortabil. Laserul combină apa și aerul pentru utilizarea stomatologică în condiții de siguranță. Acesta pulverizează apă încontinuu, dintele fiind în permanență hidratat. Astfel, căldura este prevenită, iar tu ai parte de o experiență fără durere.

Implanturi
Implant Dentar LASER! Fără Durere! Vindecare Rapidă!
Dr. Specialist BMF: Implantologie și toate manoperele de chirurgie orală ce se pot efectua în cabinetul stomatologic cu anestezie locala: sinus lift, rezecție apicala, adiție osoasă, extracție molari de minte (incluși și semi-incluși).

Beneficii: Fără microfracturi și fără traume cauzate de căldură!

 

Carii
Cu ajutorul laserului, tratarea cariilor poate să fie acum confortabilă pentru tine. Sistemul „HydroPhotonics” permite tratamente stomatologice pentru copii și adulți FĂRĂ: anestezie, vibrație, zgomot, miros și presiune asociate turbinei stomatologice!

 

 

Albire
Laserul permite albirea dinților cu 4-6 nuanțe într-o singură ședință. Sensibilitatea este redusă, laserul eliminând toate petele de pe dinți (cauzate de fumat, genetic, tetraciclină și vârstă). Rezultatele pot fi văzute chiar și după 5 ani!

Gingivectomie și gingivoplastie
Gingivectomia este o procedură prin care se îndepărtează o parte a gingiei din jurul unuia sau a mai multor dinți, respectiv corectarea formei și a poziției gingiilor. Spre exemplu, cei care poartă aparat dentar pot avea o creștere anormală a gingiei din cauza dificultății în curățarea gingiilor, fapt ce duce la inflamarea gingiei.

În perioada adolescenței, sub influența hormonilor, gingiile sunt foarte sensibile la atacul microbian și se poate produce o gingivită hipertrofică. În această situație, țesutul gingival care a crescut în volum poate să acopere brackeții).
Pentru a-i permite pacientului să își perieze dinții corect, dar și pentru a ne asigura că tratamentul ortodontic evoluează corect, este indicată această procedură numită gingivectomie. Utilizând laserul, sângerarea este minimă, nu este nevoie de suturi, iar în numai câteva zile aspectul țesutului este normal!

Frenectomie
Frenectomia este o intervenție chirurgicală prin care frenul este îndepărtat. Cavitatea orală a fiecăruia dintre voi conține mai multe frenuri: între buze și zona gingivală și frenul limbii (între limbă și planșeul bucal).

De ce se recomandă frenectomia?

  1. Un fren al buzei foarte voluminos, aflat aproape de zona incisivilor superiori sau inferiori poate genera tulburări de vorbire, dar și fizionomice.
  2. Pacienții nu pot zâmbi normal din cauza limitării mișcării buzei.
  3. Frenul buzei poate fi o problemă și din punct de vedere ortodontic, apărând spațiere între incisivii centrali.
  4. Frenul limbii poate fi mai mult sau mai puțin dezvoltat, existând situații în care acesta are capătul până la vârful limbii. În acest caz, principala problemă este masticația ineficientă, la care se adaugă probleme de vorbire extrem de grave, imposibil de corectat doar cu ajutorul logopedului.

Frenectomia laser are ca avantaj lipsa sângerării, dar și o vindecare mult mai rapidă decât în cazul metodelor tradiționale în care frenul se tăia cu bisturiul.

 

Biostimulare
Biostimularea LASER este folosită în medicină încă din anii ’80, iar în stomatologie are rolul a grăbi vindecarea țesuturilor afectate în timpul diverselor tratamente și de a reduce durerea. Stomatologia, din păcate, este frecvent asociată cu durerea, inflamația si edemul (umflătura). Însă, datorită funcției de biostimulare a laserului, toate aceste neplăceri pot fi uitate.
Biostimularea este tratamentul prin care energia luminii (emisă de laser) produce un răspuns biologic. La nivel celular, metabolismul crește, stimulând creșterea de ATP (combustibilului celular), și îmbunătățeste respirația celulară. Aceasta favorizează sinteza de colagen. favorizeaza drenajul limfatic pentru a reduce edemul, are efect antiinflamator prin scăderea sintezei de histamină și crește producția locală de endorfine. Această creștere a metabolismului local normalizează funcționarea celulară și produce vindecare tisulară.

 

Când putem să folosim biostimularea?

În cazul herpesului oral, a aftelor bucale, a mucozitei orale, a sinuzitei, a afecțiunilor articulației temporo-mandibulare, a paresteziilor, în implantologie, în endodonție, în ordodonție (pentru accelerarea tratamentului ortodontic și pentru ameliorarea durerii ce apare la activarea aparatului dentar) etc.

Probleme parodontale
Tratamentul laser utilizat în tratarea pacienților cu boli parodontale este minim invaziv, iar pacientul se bucură de un confort ridicat. Astfel, rezultatul nu implică multă sângerare, nici umflături sau senzație de disconfort.
Protocolul REPaiR WaterLase pentru parodontoză tratează infecția, țesutul necrozat, germenii anaerobi și elementele înconjurătoare compromițătoare. Protocolul WaterLase REPaiR este o alternativă extrem de eficientă și confortabilă în comparație cu procedurile chirurgicale clasice. Laserul ucide bacteriile din pungile parodontale, timpul de recuperare este mai scurt, iar structura sănătoasă a dintelui rămâne intactă.

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la  Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite 

Gentle Dentist DOROBANTI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, Bucuresti
*(Strada cu sens unic paralela cu Putul lui Zamfir si George Calinescu - Zona Dorobanti.)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), Bucuresti Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

  • 1
  • 2
  • 3