Urmariti-ne

TERAPIE LASER

LASER-ul vizează în mod special țesuturile gingivale nesănătoase. El este construit pentru a îndepărta țesutul necrotic și bacteriile patogene din pungile parodontale.

 

Puteți fi unul dintre cei 70% pacienți care au o boală parodontală, aceasta fiind principala cauză a pierderii dinților la adulți. Acum puteți detecta sau preveni aceste probleme încă din fazele incipiente. Primul pas este realizarea unei igienizari complete, iar in cazul pacientilor cu predispozitie la boala parodontala utilizarea LASER-ului ca metoda adiacenta detartrajului, poate opri din evoluție gingivitele și parodontoza în stadiul incipient.

Este bine cunoscut faptul că orice boală parodontală apare din cauza unor bacterii specifice.

Astfel, pentru a opri din evoluție boala parodontală, este necesar să fie scazută bacteriemia prezentă la nivelul gingiei. Studiile au arătat că terapia laser aplicată la sfârșitul igienizării uzuale ajută la scăderea numărului de bacterii din pungile parodontale și grăbește vindecarea gingiilor în cazul gingivitelor. Mai mult decât atât, prin funcția lui hemostatică, nu mai apare sângerarea uzuală după detartraj. Pacienții prezintă un indice de sângerare mai mic, iar pungile parodontale scad în dimensiune.

Laserul vizează în mod special țesuturile gingivale nesănătoase. El este construit pentru a îndepărta țesutul necrotic și bacteriile patogene din pungile parodontale. Mai mult, el încurajează buna funcționare a țesutul parodontal sănătos. Energia laserului este bine absorbită de melanina, hemoglobină și alti cromofori care sunt prezenți în punga parodontală, dar nu este absorbită de țesutul sănătos. Astfel, grăbește vindecarea gingiei atât prin indepărtarea țesutului „bolnav”, cât și prin biostimularea țesutului sănătos.

Avantajul folosirii laserului: NU există niciun risc de contaminare încrucișată și NU necesită anestezic (în cazurile severe poate fi nevoie de o doză foarte mică de anestezic local)

 

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite.

Gentle Dentist DOROBANȚI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, București
*(Strada cu sens unic paralelă cu Puțul lui Zamfir și George Călinescu - Zona Dorobanți)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), București Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

Brosura Parodontologie

  • 1
  • 2
  • 3