Urmariti-ne

APARATUL MOBIL

Terapia ortodontică cea mai eficientă este cea precoce – vârsta de 7-8 ani este momentul ideal pentru a aplica un aparat dentar, care la organismul în creștere are rezultate remarcabile și relativ rapide.

 

 

În clinica noastră, aparatele mobile se confecționează la cele mai înalte standarde calitative, pentru un tratament cât mai eficient și pentru a asigura confortul micului pacient.

În plus, ele se realizează într-o multitudine de culori, se pot face o mulțime de combinații extrem de atractive, se poate aplica sclipici sau mici figurine înglobate în acrilatul ortodontic, totul pentru a satisface exigențele oricărui copil. Este foarte important ca aspectul aparatului să fie cât mai atrăgător, iar cel mic să-l poarte cu placere.

 

Sfaturi pentru părinți:

 1. Explicați-le copiilor că aparatul nu este o jucărie, în ciuda aspectului deosebit, ci un dispozitiv medical de care trebuie să aibă grijă și, mai ales, pe care este necesar să-l poarte minimum 16 ore pe zi pentru a fi eficient!

 2. Încurajați copiii să poarte aparatul chiar și după ce entuziasmul acestora s-a mai domolit. Nimic nu este mai important decât susținerea părinților și a familiei pentru ca micul pacient să urmeze în mod corect terapia ortodontică. El trebuie să fie asigurat că tratamentul este benefic și nu trebuie privit ca o corvoadă!

 3. Respectați programările la controlul ortodontic! Medicul specialist va dori să vă vadă la 4, maximum 6 săptămâni, pentru a ajusta elementele aparatului și, foarte important, pentru a supraveghea evoluția tratamentului.

 4. Orice accident – fracturarea aparatului sau a unui element de sârmă, nepotrivirea aparatului în gura copilului (de obicei, după ce acesta nu a purtat aparatul câteva zile) trebuie semnalate medicului de îndata, pentru a se putea interveni cât mai repede.

 5. Nu imersați aparatul în alcool sau în apă de gură, deoarece acrilatul își va pierde strălucirea.

 6. Spălați aparatul cu săpun lichid, frecându-l cu o periuță de dinți destinată exclusiv aparatului. Pasta de dinți este abrazivă și poate, de asemenea, mătui aparatul.

 7. Respectați cu strictețe indicațiile medicului cu referitoare la activarea aparatului – va trebui să activați dumneavoastră aparatul, la un anumit interval pe care îl decide specialistul, în așa fel încât arcadele dentare ale copilului să fie stimulate să crească. Acest lucru se realizează foarte ușor.

 8. Veți primi o cutiuță specială în care aparatul trebuie pus atunci când, din anumite motive, nu este purtat. Nu îl lăsați înfășurat în șervețel la masă deoarece riscați să-l aruncați la gunoi (se întamplă mai des decat v-ați închipui)!

 

Exemple de aparate aplicate în clinica noastră:

 

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite.

Gentle Dentist DOROBANȚI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, București
*(Strada cu sens unic paralelă cu Puțul lui Zamfir și George Călinescu - Zona Dorobanți)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), București Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

Brosura Ortodontie

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

STOMATOLOGIE COPII

Stomatologie laser pentru copii fără durere și fără sângerare. Medici pedodonți și ortodonți specializați.

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

 • 1
 • 2
 • 3