Tehnologie

Laser Er,Cr: YSGG Biolase

Acest tip de laser ne permite să efectuăm proceduri minim-invazive precum curățarea cariilor (prepararea cavităților), chirurgia țesutului dur & moale, dar și tratamente parodontale sau sterilizarea canalelor. Acesta folosește energia laser, a apei și a aerului, astfel încât experiența să fie una cât mai prietenoasă cu țesutul uman.

Laser diodă Epic X – Biolase

Acest tip de laser are o putere de decontaminare unică, fiind extrem de util în eliminarea tuturor bacteriilor dăunătoare. În plus, acesta oferă o hemostază superioară, deci orice tratament efectuat cu ajutorul său se va finaliza fără necesitatea unor fire de sutură. Tot acest laser este cel cu ajutorul căruia putem efectua biostimularea și putem oferi albirea dinților într-o singură ședință, cu un disconfort minim, fără afectarea smalțului.

Laser Fotona Lightwalker

O tehnologie avansată pentru tratamente stomatologice precise și confortabile cu ajutorul celui mai puternic laser disponibil. Putem trata cariile, gingivita, parodontita și putem efectua proceduri chirurgicale cu rezultate excelente și timp de recuperare mai rapid. Noutatea o aduce însă tratamentul NightLase®: o metodă rapidă, non-invazivă și prietenoasă de îmbunătățire a calității somnului.

Aparat de inhalosedare

Pentru pacienții anxioși avem o variantă prin care putem diminua starea de frică: aparatul de inhalosedare. Acesta folosește un mix de oxigen & protoxid de azot care se administrează cu ajutorul unei măscuțe poziționată pe nas. Avantajul principal este faptul că efectul ține doar pe perioada administrării.

Microscop Leica

Acest microscop dentar este unul dintre cele mai performante existente, fiind esențial în efectuarea tratamentelor endodontice (de canal). Microscopul este cel care îi asigură medicului o vizibilitate optimă, astfel încât tratamentul să fie realizat corespunzător și să aibă o rată de succes foarte mare.

Scanner intraoral 3Shape

Cu scannerul Trios 5 putem captura imagini 3D ale dinților, gingiilor și a întregii structuri orale cu o acuratețe deosebită. Acest lucru nu numai că ne permite să planificăm și să executăm tratamentele cu mai multă precizie, dar și să implicăm pacienții în proces, arătându-le în timp real progresele și necesitățile lor.

Scanner intraoral Sirona

Atunci când este nevoie de o coroană dentară, în mod tradițional se ia o amprentă cu ajutorul căreia se poate înregistra ocluzia (mușcătura) pentru a obține o coroană ce imită cât mai bine dintele natural. Acest lucru este acum posibil cu o simplă scanare, datele fiind stocate digital și trimise ulterior direct spre modelarea și realizarea lucrării protetice.

CAD/CAM

Acest echipament permite preluarea scanărilor efectuate de către medicul stomatolog pentru a realiza rapid, eficient și precis lucrările dentare precum coroane unice, pe implant sau chiar și proteze fixe pe implanturi. Acest lucru ne permite să realizăm coroanele într-un timp mult mai scurt decât într-un laborator extern, astfel încât pacienții care nu dispun de suficient timp să se poată bucura rapid de un zâmbet sănătos.

Airflow Prophylaxis Master EMS

Cea mai recentă inovație în profilaxia dentară: acest dispozitiv a fost creat pentru a le oferi pacienților ședințe de airflow & detratraj cât mai prietenoase. Este blând cu gingiile, apa este încălzită la o temperatură ideală pentru țesuturi, iar granulația pulberii asigură o curățare perfectă a țesutului dur, chiar și subgingival.

Aparate de radiologie dentară

Dispunem de echipamente care ne permit să realizăm rapid investigații radiologice, fie că este vorba despre radiografii panoramice (OPG) sau retro-alveolare (RX). Cu ajutorul unei radiografii dentare sunt vizibile anumite probleme care nu se pot observa altfel, precum apariția unor carii sau a unei boli parodontale, acesta fiind motivul pentru care este esențială. În plus, cantitatea de radiații utilizate pentru radiografii este una foarte mică, iar medicul stomatolog este cel care va decide necesitatea unei radiografii, ținând cont și de istoricul tău de sănătate.

FloridaProbe

Floria Probe reprezintă o variantă tehnologizată ideală pentru diagnosticarea corectă a afecțiunilor parodontale. Acest sistem complet computerizat măsoară adâncimea pungilor parodontale și stochează digital informațiile rezultate pentru a urmări mai ușor eficiența tratamentului parodontal, dar și pentru menținerea rezultatelor obținute.

Dentapen

Dentapen este un dispozitiv compact și prietenos pentru administrarea anestezicului local în cadrul procedurilor stomatologice. Acesta permite dozarea controlată a soluției injectabile pentru a elimina durerea resimțită în timpul administrării anesteziei.

DIAGNOcam

Această cameră este utilizată pentru diagnosticarea cariilor fără a fi nevoie de realizarea unei radiografii dentare. DIAGNOcam ne permite să vedem diverse fisuri și leziuni carioase ale dinților care ar fi fost practic imposibil de vizualizat altfel. În plus, nivelul de iradiere este 0, ceea ce o face ideală atât pentru femeile însărcinate, cât și pentru copii.

Aparat de anestezie

Stația anestezică de lucru este un sistem complet care ne permite generarea, mixarea și administrarea substanțelor, cu scopul inducerii și menținerii anesteziei, dar și monitorizarea stării generale a pacienților.