Misiunea noastra & echipa de medici

Gentle Dentist's Story

Am visat să devin un medic altfel, la care oamenii să vină cu bucurie. Încă de când am terminat facultatea am scris pe cărțile mele de vizită The Gentle Dentist și nu era o simplă declarație de intenție: comunicam cu pacientul clar și îi explicam pașii intervenției, astfel încât să uite de teama de stomatolog.

La sfârșitul anului 2011 a urmat un pas important: am consolidat o echipă de medici tineri și am deschis Advanced Gentle Dentist, prima clinică stomatologică din București dotată cu cea mai avansată tehnologie laser accesibilă medicinei dentare. Investițiile periodice în educație și dotări ne permit și astăzi să fim un loc unde se reinventează stomatologia.

La Advanced Gentle Dentist folosim Waterlase, laserul care combină energia, apa și lumina pentru intervenții minim invazive, fără contact direct cu dintele sau cu gingia și fără anestezie. Pacienții noștri pot uita de vibrația turbinei sau de temuta freză stomatologică, iar specialiștii noștri în chirurgie nu mai folosesc bisturiul și nici firele de sutură. Waterlase revoluționează chirurgia gingiei, tratamentul cariilor, dezinfectarea canalelor în endodonție și chiar implantologia dentară. Tratamentele sunt cu 40% mai scurte, iar vindecarea mai rapidă.

Vizita la Advanced Gentle Dentist este o experiență unică: sănătatea este restaurată cu tehnologie de top și atât medicul, cât mai ales pacientul, își pot păstra zâmbetul pe buze.

Dr. Beatrice Pătrașcu, Medical Manager

our incredible team

GENTLE DENTIST

Dr. Andreea Ion (Mihai)

Medic Pedodont

Dr. Claudiu Călin

Specialist în chirurgie dento-alveolară

Dr. Alexandra Ionescu

Stomatologie Generală | Endodonție

Dr. Alexandru Rău

Medic Parodontolog

Dr. Lucia Bărbieru

Medic Ortodont

Dr. Ramona Herghelegiu

Medic Pedodont

Dr. Ecaterina Nederiță

Medic Protetician

Dr. Luiza Bejinariu

Terapie Odontală și Estetică Dentară

Dr. Cristina Andrei

Medic Endodont

Dr. Liliana Șutru

Medic Protetician

Dr. Laura Neaga

Medic Pedodont

Dr. Simona Mărgineanu

Medic Endodont

Dr. Ana-Maria Focșăneanu

Medic Ortodont
Terapia Articulației Temporo-Mandibulare

Dr. Raluca Tote

Medic Ortodont

Dr. Luiza Luca

Medic Pedodont

Dr. Ruxandra Anca

Medic Endodont

Mihaela Stan

Igienist Dentar

Dr. Cristian Tănase

Medic Primar Anestezie și Terapie Intensivă

Fabiola Cazacu

Igienist Dentar

#gentledentist

Povestea noastră

Prima clinică Advanced Gentle Dentist a luat naștere la începutul anului 2011, cu o echipă de medici tineri, dornici să le ofere pacienților tratamente minim-invazive, cu tehnologie de top.

Întreaga practică de-a lungul timpului a pus un mare accent pe cele mai noi instrumente care să ne ajute să îți putem oferi soluții blânde de tratament, cu o vindecare mai rapidă, pentru a te scăpa complet de teama de dentist.

Acesta este motivul pentru care tratamentele laser & inhalosedarea sunt esențiale în practica noastră de zi cu zi, beneficiile fiind cu adevărat vizibile.

Ianuarie2011

Clinica Unirea

Am deschis prima clinică Advanced Gentle Dentist cu sediul în zona Unirea. Aceasta este dotată cu 4 cabinete dentare și oferă servicii pentru toate ramurile stomatologiei.

August2016

Clinica Dorobanți

Am deschis cea de-a doua clinică Advanced Gentle Dentist cu sediul în zona Dorobanți. Ne-am mărit echipa și am adăugat 5 cabinete dentare care să ne ajute să le oferim pacienților tratamente minim-invazive.