Urmariti-ne

COROANELE

Estetica dentară. Coroanele dentare păstrează funcționalitatea dinților afectați și sănătatea cavității orale.

 

 

Coroanele reprezintă soluția ideală de reconstruire a unui dinte fracturat, care a fost slăbit de carie sau a unui dinte tratat endodontic cu distrucție coronară masivă.

Coronița urmărește conturul rămas al dintelui, îi mărește rezistența și reface aspectul natural. În clinicile noastre sunt disponibile trei tipuri de coroane:

 

Metalo-ceramice:

Este vorba despre o capă metalică cu structură ceramică. Aceasta imită anatomia dintelui atât morfologic, cât și cromatic. Acest tip de coroane pot avea dezavantaj estetic - oricât de bine ar fi realizate, sunt inferioare estetic celor integral ceramice sau ceramică de zirconiu, iar contactul gingiei cu metalul poate genera în timp colorații inestetice la nivelul gingiei.

Scopul protezei este acela de a reface estetica pacientului edentat, de a-i reda funcționalitatea cavității orale, restabilind funcțiile: masticatorie, fizionomică și fonetică, ce au fost pierdute sau diminuate odată cu pierderea dinților.

 

Integral ceramice:

Această ceramică utilizată are o calitate superioară din punct de vedere al rezistenței mecanice (acesta este motivul pentru care nu mai necesită componenta metalică). Acest tip de coroane sunt superioare estetic celor metalo-ceramice.

 

Ceramice pe suport de zirconiu:

Zirconiul, din punct de vedere chimic, este clasificat tot ca metal, dar fără să aibă nuanța metalică specifică celorlalte aliaje - este alb. Astfel, acest tip de coroane au un aspect estetic superior. Chiar dacă zirconiul este un metal, nu mai apar acele colorații la nivelul gingiei (așa cum se poate întâmpla în cazul coroanelor metalo-ceramice).

Coroanele dentare păstrează funcționalitatea dinților afectați, sănătatea cavității orale și încrederea ta într-un zâmbet impecabil!

 

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite.

Gentle Dentist DOROBANȚI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, București
*(Strada cu sens unic paralelă cu Puțul lui Zamfir și George Călinescu - Zona Dorobanți)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), București Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3