Urmariti-ne

COROANELE

Estetica dentară. Coroanele dentare păstrează funcționalitatea dinților afectați și sănătatea cavității orale.

Coroanele reprezintă soluția ideală de reconstruire a unui dinte fracturat, care a fost slăbit de carie sau a unui dinte tratat endodontic cu distrucție coronară masivă.

Coronița urmărește conturul rămas al dintelui, îi mărește rezistența și reface aspectul natural.


În clinicile noastre sunt disponibile trei tipuri de coroane:

- Metalo-ceramice: este vorba despre o capă metalică cu structură ceramică. Aceasta imită anatomia dintelui atât morfologic, cât și cromatic. Acest tip de coroane pot avea dezavantaj estetic - oricât de bine ar fi realizate, sunt inferioare estetic celor integral ceramice sau ceramică de zirconiu, iar contactul gingiei cu metalul poate genera în timp colorații inestetice la nivelul gingiei.

- Integral ceramice: această ceramică utilizată are o calitate superioară din punct de vedere al rezistenței mecanice (acesta este motivul pentru care nu mai necesită componenta metalică). Acest tip de coroane sunt superioare estetic celor metalo-ceramice.

- Ceramice pe suport de zirconiu: zirconiul, din punct de vedere chimic, este clasificat tot ca metal, dar fără să aibă nuanța metalică specifică celorlalte aliaje - este alb. Astfel, acest tip de coroane au un aspect estetic superior. Chiar dacă zirconiul este un metal, nu mai apar acele colorații la nivelul gingiei (așa cum se poate întâmpla în cazul coroanelor metalo-ceramice).

Coroanele dentare păstrează funcționalitatea dinților afectați, sănătatea cavității orale și încrederea ta într-un zâmbet impecabil!


Pentru detalii și programari, adresați-vă medicilor de la Advanced Gentle Dentist 

Consultația este gratuită!


Contact

 

INHALOSEDARE


Stomatologie fara Durere prin InhaloSedare!" "Transforma anxietatea dentara intr-o stare calma si relaxata"

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC


Fara Freza! Fara Anestezie! Fara durere! Pentru copii si adulti FARA: anestezie, vibratie, zgomot, miros si presiune asociata turbinei stomatologice!

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3