Urmariti-ne
 

FRENECTOMIA

Frenectomia este intervenția chirurgicală stomatologică prin care se îndepărtează frenul.
La nivelul cavității orale există mai multe frenuri, acestea fiind plasate între buze și zona gingivala, și frenul limbii (între limbă și planșeul bucal).

în general, frenectomiile sunt indicate atât pentru frenul buzei superioare și inferioare, cât și pentru frenul lingual.

 

De ce este indicată frenectomia?

  1. Un fren al buzei foarte voluminos, aflat aproape de zona incisivilor superiori sau inferiori poate genera tulburări de vorbire, dar și tulburări fizionomice.
  2. Pacienții nu pot zâmbi din cauza limitării mișcării buzei.
  3. Frenul buzei poate fi o problemă și din punct de vedere ortodontic - poate să apară spațiere între incisivii centrali.
  4. Frenul limbii poate fi mai mult sau mai puțin dezvoltat, existând situații în care acesta are capătul până la vărful limbii.
  5. În acest caz, principala problemă este masticația ineficientă, la care se adaugă probleme de vorbire extrem de grave, imposibil de corectat doar cu ajutorul logopedului.

 

 

Frenectomie laser pentru copii! Fără durere! Fără anestezie! Fără sângerare! .


Ce presupune frenectomia?

Frenectomia constă în secționarea și scurtarea frenului.
Frenectomia laser are ca principale avantaje absența sângerării și vindecarea mult mai rapidă decât în cazul tehnicii clasice, realizate cu bisturiul.

Pentru detalii și programări, adresați-vă medicilor de la Advanced Gentle Dentist 


Contact

 

INHALOSEDARE


Stomatologie fara Durere prin InhaloSedare!" "Transforma anxietatea dentara intr-o stare calma si relaxata"

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC


Fara Freza! Fara Anestezie! Fara durere! Pentru copii si adulti FARA: anestezie, vibratie, zgomot, miros si presiune asociata turbinei stomatologice!

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3