Urmariti-ne
 

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere pentru copii și adulți. Sedare conștientă cu protoxid de azot și oxigen. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxată.

image
 


Care sunt avantajele inhalosedării cu protoxid de azot?

 

  1. Acționează rapid: după doar câteva minute de la administrare, stresul va fi trasformat într-o stare de relaxare.
  2. Nivelul sedării poate fi controlat: nivelul sedării cu protoxid de azot poate fi controlat în funcție de nivelul optim al relaxării.
  3. Timpul de recuperare este scurt: în decursul a 3-5 minute după întreruperea administrării (100% O2 flush), efectele dispar cu desăvârșire din organism. De fapt, protoxidul de azot este singura modalitate de sedare care nu are efecte pe termen lung care să afecteze capacitatea de a conduce. Astfel, veți putea să vă continuați activitățile zilnice imediat ce ați plecat din cabinet.


Ce este N20 (protoxidul de azot)?


Protoxidul de azot este un gaz care, combinat cu oxigenul, combate anxietatea în timpul tratamentului stomatologic. Odată inhalat, protoxidul de azot induce un efect de calmare și relaxare.

Este protoxidul de azot sigur?


100%! Protoxidul de azot este cea mai sigură metodă de sedare folosită în tratamentul stomatologic.
Este un gaz blând, ne-toxic, care se elimină singur din organism după administrare. Beneficiile protoxidului de azot sunt recomandate pentru pacienții cu un anume istoric medical, cum ar fi hipertensiunea arterială, angina sau pentru cei care au avut atac de cord.
Spre deosebire de anestezia generală, pacienții care inhalează protoxidul de azot sunt conștienți și receptivi tot timpul.

Este protoxidul de azot sigur pentru copii?


ABSOLUT! În timp ce depunem eforturi uriașe pentru a-i face pe copii să se simtă în largul lor, cei mici au nevoie de un nivel de sedare pentru a realiza cu succes tratamentul.
Protoxidul de azot este cea mai sigură și eficientă metodă de sedare care îi oferă copilului o experiență pozitivă în timpul tratamentului dentar.

Pentru detalii și programări, adresați-vă medicilor de la Advanced Gentle Dentist. 

Consultația este gratuită!


Contact


image
 

INHALOSEDARE


Stomatologie fara Durere prin InhaloSedare!" "Transforma anxietatea dentara intr-o stare calma si relaxata"

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC


Fara Freza! Fara Anestezie! Fara durere! Pentru copii si adulti FARA: anestezie, vibratie, zgomot, miros si presiune asociata turbinei stomatologice!

Mai mult

BIOSTIMULARE

Biostimularea este tratamentul prin care energia luminii, emisa de laser, produce un raspuns biologic.

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3