Urmariti-ne

PROTETICA

Protetica este o ramură a medicinei dentare care se ocupă cu realizarea de coroane și lucrari fixe (punți) sau lucrări mobile (proteze parțiale sau totale).

 

 

PROTEZELE

Protezele dentare sunt create cu multă grijă pentru pacienții care suferă de edentații totale sau parțiale (lipsa totală sau parțială a dinților).

Scopul protezei este acela de a reface estetica pacientului edentat, de a-i reda funcționalitatea cavității orale, restabilind funcțiile: masticatorie, fizionomică și fonetică, ce au fost pierdute sau diminuate odată cu pierderea dinților.

 

PROTEZA PARȚIALĂ

Proteza parțială reprezintă restaurarea dentară detașabilă. Acest tip de proteză înlocuiește câțiva dinți, suportul ei fiind dinții naturali, pregătiți de medicul stomatolog în acest scop.

 

PROTEZA TOTALĂ

Proteza totală constituie lucrarea care înlocuiește toți dinții - o placă mobilă pe care sunt atașați dinți artificiali.

Pacientul trebuie să cunoască faptul că rezultatul protezării se îmbunătățește treptat, pe măsura purtării protezelor, a păstrării legăturii cu medicul care v-a tratat și a îndeplinirii recomandărilor medicilor stomatologi.

 

PROTEZA PE IMPLANT

Este proteza stabilizată prin implanturi. Implanturile dentare reprezintă mijlocul cel mai eficace de fixare a acestor lucrări, proteza atașându-se ferm de implanturi. Acest tip de proteză oferă un confort net superior pe termen lung.

 

COROANE

Coroanele reprezintă soluția ideală de a reconstrui un dinte fracturat sau care a fost slăbit de carie.

Coronița urmărește conturul rămas al dintelui, mărindu-i rezistența și reface aspectul natural. Coroanele dentare păstreaza funcționalitatea dinților afectați, sănătatea cavității bucale și încrederea dumneavoastră într-un zâmbet impecabil.

 

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite.

Gentle Dentist DOROBANȚI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, București
*(Strada cu sens unic paralelă cu Puțul lui Zamfir și George Călinescu - Zona Dorobanți)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), București Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3