Urmariti-ne

IMPLANTOLOGIE


Implant Dentar Laser
iPLus by BIOLASE
Fără Durere! Fără Sângerare!
Vindecare Rapidă!

 

Un implant dentar este cea mai bună opțiune pentru pacienții care și-au pierdut unul sau mai multi dinți în urma unui accident, a unei boli parodontale sau al oricărui alt motiv.

Beneficul implantului dentar față de alte sisteme de înlocuire a dinților lipsa este faptul că acesta se fixează direct în os, îndeplindind cu succes funcția dintelui pierdut.

Ce se întâmplă atunci când pierzi un dinte?
Când pierzi un dinte, mai ales un molar, s-ar putea să nu simți nevoia să-l înlocuiești, în mare parte pentru că nu vede nimeni lipsa unui dinte din spate. Riscul este pierderea osoasă ce survine, de aceea și aspectul de obraz „căzut” la pacienții cu edentații și purtători de proteze dentare.
Dinții creează o structură pentru față, mușchii faciali, articulațiile maxilare și chiar pielea unei persoane. Pierderea unui dinte afecteaza și ceilalti dinți!

Se poate repara pierderea osoasă?
Dintele are ca suport osul alveolar, care se poate pierde în timp dacă dintele este extras. Medicul specialist chirug poate recrea os, oferind suport implantului dentar.

Un implant dentar constă în inserarea chirurgicală a unui șurub în os. Odată inserat și vindecat osul din jurul implantului, următoarea etapă este atașarea unui dinte înlocuitor pe șurub.

Implanturile dentare au un cost mai ridicat decât alte metode de înlocuire a dinților, dar oferă beneficii superioare. Impanturile oferă o dantură mai puternică decât cea naturală și mult mai durabilă. Sunt, de asemenea, și o opțiune mai favorabilă decât lucrările ce includ punți, deoarece nu depind de dinții alăturați.

Pentru a vă putea pune implanturi, trebuie să aveți gingiile sănătoase și o structură osoasă adecvată pentru a putea susține implantul.Ce este un implant dentar?
Implanturile dentare sunt, de fapt, o serie de proceduri folosite pentru a recrea un dinte lipsă. Partea cheie a unui implant dentar este implantul de titan(rădăcina falsă a dintelui). Titanul funcționează bine împreună cu osul și formează o legatură în timp, asemenea legăturii inițiale dintre dinte și osul maxilarului.
Acest lucru este esențial deoarece acesta previne pierderea de masă osoasă, care ar avea loc în mod normal cu orice alt tip de înlocuire de dinte.

Implanturile dentare sunt acoperite cu o coroană ce reproduce smalțul sau porțiunea vizibilă a unui dinte și, în multe cazuri, dintele înlocuitor va funcționa la fel de bine sau chiar mai bine decât dintele original.

Trebuie, de asemenea, să aveți o foarte bună igienă orală și să vă faceți programări regulat la medicul dentist, aceste doua lucruri fiind critice pentru succcesul pe termen lung al implanturilor.

Cât durează procedura?
Înlocuirea unui dinte cu un implant și o coroană nu este o procedură de o zi. De la caz la caz, implantul are nevoie de timp pentru integrare în os, proces ce va dura câteva luni.

Cui mă adresez pentru această procedură?
Medicului specialist chirurg.

Ce aleg: punte dentară sau implant?
La o primă vedere, puntea dentară este mai economică. Din pacate însă, punțile dentare pot prezenta unele probleme - dinții naturali care se află de o parte și de alta a podului pot fi afectați de acumulari bacteriene, carii sau boli parodontale, ducând în timp la pierderea lor.

Implantul rămâne, astfel, soluția optimă pentru înlocuirea dinților lipsă.

În timp ce multe cabinete folosesc metode tradiționale atunci când pun coroane pe implanturi,  cabinetul nostru vă oferă servicii de implantologie-chirurgie și protetică prin intermediul unor proceduri cu LASER, pentru un confort sporit și timp de vindecare mult mai rapid.

Pentru detalii și programări adresați-vă medicilor de la Advanced Gentle Dentist. 

Consultația este gratuită!


Contact

 

Brosura Periimplantita

INHALOSEDARE


Stomatologie fara Durere prin InhaloSedare!" "Transforma anxietatea dentara intr-o stare calma si relaxata"

Mai mult

STOMATOLOGIE COPII


Stomatologie laser copii fara durere, fara sangerare. Medici pedodonti si ortodonti specializati

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC


Fara Freza! Fara Anestezie! Fara durere! Pentru copii si adulti FARA: anestezie, vibratie, zgomot, miros si presiune asociata turbinei stomatologice!

Mai mult

BIOSTIMULARE

Biostimularea este tratamentul prin care energia luminii, emisa de laser, produce un raspuns biologic.

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3