Urmariti-ne

IMPLANTOLOGIE

Implant Dentar Laser iPLus by BIOLASE. Fără Durere! Fără Sângerare! Vindecare Rapidă!

 

Clinică de implantologie certificată: Anthogyr (Franța), Nobel BioCare (Suedia), Straumann (Elveția), ZIMMER (USA), SKY Bredent (Germania), Ankylos (Germania), Astra (Suedia), Bio Horizons (USA), BioCon (USA), Xive (Germania).

Un implant dentar este cea mai bună opțiune pentru pacienții care și-au pierdut unul sau mai multi dinți în urma unui accident, a unei boli parodontale sau al oricărui alt motiv. Beneficul implantului dentar față de alte sisteme de înlocuire a dinților lipsa este faptul că acesta se fixează direct în os, îndeplindind cu succes funcția dintelui pierdut.

 

Ce se întâmplă atunci când pierzi un dinte?

Când pierzi un dinte, mai ales un molar, s-ar putea să nu simți nevoia să-l înlocuiești, în mare parte pentru că nu vede nimeni lipsa unui dinte din spate. Riscul este pierderea osoasă ce survine, de aceea și aspectul de obraz „căzut” la pacienții cu edentații și purtători de proteze dentare. Dinții creează o structură pentru față, mușchii faciali, articulațiile maxilare și chiar pielea unei persoane.
Pierderea unui dinte afecteaza și ceilalti dinți!

 

Se poate repara pierderea osoasă?

Dintele are ca suport osul alveolar, care se poate pierde în timp dacă dintele este extras. Medicul specialist chirug poate recrea os, oferind suport implantului dentar.

Un implant dentar constă în inserarea chirurgicală a unui șurub în os. Odată inserat și vindecat osul din jurul implantului, următoarea etapă este atașarea unui dinte înlocuitor pe șurub.

Implanturile dentare au un cost mai ridicat decât alte metode de înlocuire a dinților, dar oferă beneficii superioare. Impanturile oferă o dantură mai puternică decât cea naturală și mult mai durabilă. Sunt, de asemenea, și o opțiune mai favorabilă decât lucrările ce includ punți, deoarece nu depind de dinții alăturați.

Pentru a vă putea pune implanturi, trebuie să aveți gingiile sănătoase și o structură osoasă adecvată pentru a putea susține implantul.

 

Ce este un implant dentar?

Implanturile dentare sunt, de fapt, o serie de proceduri folosite pentru a recrea un dinte lipsă. Partea cheie a unui implant dentar este implantul de titan(rădăcina falsă a dintelui). Titanul funcționează bine împreună cu osul și formează o legatură în timp, asemenea legăturii inițiale dintre dinte și osul maxilarului.

Acest lucru este esențial deoarece acesta previne pierderea de masă osoasă, care ar avea loc în mod normal cu orice alt tip de înlocuire de dinte.

Implanturile dentare sunt acoperite cu o coroană ce reproduce smalțul sau porțiunea vizibilă a unui dinte și, în multe cazuri, dintele înlocuitor va funcționa la fel de bine sau chiar mai bine decât dintele original.

Trebuie, de asemenea, să aveți o foarte bună igienă orală și să vă faceți programări regulat la medicul dentist, aceste doua lucruri fiind critice pentru succcesul pe termen lung al implanturilor.

 

Cât durează procedura?

Înlocuirea unui dinte cu un implant și o coroană nu este o procedură de o zi. De la caz la caz, implantul are nevoie de timp pentru integrare în os, proces ce va dura câteva luni.

 

Avantajele utilizării laserului în implantologia dentară:

  • Evitarea folosirii bisturiului
  • Sângerare minimă
  • Dezinfecția neoalveolei în care urmează a fi inserat implantul
  • Stimularea vindecării osului
  • Scurtarea perioadei inflamatorii de după plasarea implantului – o vindecare mai rapidă
  • Fără durere post-operatorie
  • Scurtarea timpului de integrare a implantului datorită stimulării de os nou în jurul spirului (osteogeneză)

 

Cui mă adresez pentru această procedură?

Medicului specialist chirurg.

 

Ce aleg: punte dentară sau implant?

La o primă vedere, puntea dentară este mai economică. Din pacate însă, punțile dentare pot prezenta unele probleme - dinții naturali care se află de o parte și de alta a podului pot fi afectați de acumulari bacteriene, carii sau boli parodontale, ducând în timp la pierderea lor.

Implantul rămâne, astfel, soluția optimă pentru înlocuirea dinților lipsă

În timp ce multe cabinete folosesc metode tradiționale atunci când pun coroane pe implanturi, cabinetul nostru vă oferă servicii de implantologie-chirurgie și protetică prin intermediul unor proceduri cu LASER, pentru un confort sporit și timp de vindecare mult mai rapid.

 

Pentru detalii și programări, adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite.

Gentle Dentist DOROBANȚI

+40726.773.377 |  +4031.425.0520
Str. Constantin Aricescu Nr.36, Sector 1, București
*(Strada cu sens unic paralelă cu Puțul lui Zamfir și George Călinescu - Zona Dorobanți)

Gentle Dentist UNIRII

+40723.726.125 |  +40721.773.377
Bulevardul Corneliu Coposu Nr.7, Bl. 104, Sc. 2, Ap. 47, etaj 5, (interfon 047), București Sector 3 (Zona Unirii)

Contact

INHALOSEDARE

Stomatologie fără durere prin Inhalosedare. Transformă anxietatea dentară într-o stare calmă și relaxantă

Mai mult

STOMATOLOGIE COPII

Stomatologie laser pentru copii fără durere și fără sângerare. Medici pedodonți și ortodonți specializați.

Mai mult

LASER STOMATOLOGIC

Tratamente laser fără freză, fără anestezie sau durere pentru copii si adulti. Elimină vibrațiile, zgomotul, mirosul și presiunea asociate turbinei stomatologice!

Mai mult

BIOSTIMULARE

Biostimularea este tratamentul prin care energia luminii, emisă de laser, produce un răspuns biologic pozitiv.

Mai mult

  • 1
  • 2
  • 3