Ce poate face dentistul laser?

in Blog ianuarie 20, 2017

Fiecare dintre noi își dorește un zâmbet perfect și strălucitor ca al vedetelor de la Hollywood. Acesta îți poate reda încrederea în tine și te va ajuta să creezi impresii mult mai bune.

Dacă ești în cautarea unor soluții, estetica dentară te poate ajuta. Cu ajutorul tehnologiei actuale, cum ar fi laserele stomatologice, tratamentele sunt mult mai confortabile și minim-invazive.

De ce ai alege un dentist laser pentru aceste proceduri?

 1. Tratarea cariilor este mult mai confortabilă.
  Cu ajutorul laserului, tratamentele sunt acum mai plăcute: fără freză, vibrații sau zgomot. Acest tip de proceduri sunt potrivite atât pentru tine, cât și pentru copilul tău.
 2. Rezolvă problemele gingiilor inflamate.
  Dacă gingiile tale au o problemă, nu ignora simptomele deoarece pot fi un indicator pentru o boală gingivală. Un dentist laser te poate ajuta cu un tratament minim-invaziv.
 3. Implanturi dentare.
  Dacă te gândești doar la faptul că oamenii din jur nu vor vedea că ai o măsea lipsă, acesta nu este singurul motiv pentru care ai nevoie de un implant. Un dinte/o măsea lipsă îți poate compromite mușcătura și alinierea tuturor celorlalți dinți. Implanturile sunt cea mai bună soluție în acest caz, iar cu ajutorul laserului procedura este mult mai confortabilă pentru tine și timpul de vindecare este mult mai scurt.
 4. Zâmbetul gingival.
  Atunci când dinții tăi sunt acoperiți cu un exces de gingie, zâmbetul tău nu mai este la fel de frumos, iar dinții par mai mici. Alungirea coronară realizată cu laserul te ajută să scapi de acestă problemă fără sângerare și fără suturi.
 5. Un zâmbet mai alb.
  Albirea dentară este cea mai solicitată procedură de estetică dentară, iar popularitatea de care aceasta se bucură este într-o continuă creștere. Cu ajutorul laserului poți scăpa de sensibilitatea asociată acestei proceduri, iar dinții tăi vor fi mai albi într-o singură ședință.

Vorbește cu medicul despre aceste proceduri minim-invazive și beneficiile acestora!


Pentru detalii și programări adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite