Stomatologie laser pentru tine și copilul tău

in Blog februarie 28, 2018

Frica de dentist este frecventă atât în rândul copiilor, cât și în rândul adulților. Vizita în cabinet este pentru majoritatea oamenilor una neplăcută, stresantă, motiv pentru care o amânăm cât de mult putem.

O posibilă cauză o poate reprezenta o experiență neplăcută din copilărie sau din trecut, iar această teamă se poate transmite cu ușurință și către copii. Ceea ce ar trebui să conștientizăm este faptul că tehnologia a avansat și există medici care ne pot face aceste vizite mult mai plăcute și mai relaxante.

Comunicarea este un factor important, așadar trebuie să fii sincer cu medicul stomatolog, iar el o să-ți ofere soluțiile optime pentru un confort sporit. Un instrument foarte util în diminuarea considerabilă a fricii îl reprezintă laserul.

De ce este laserul un instrument care ne face vizita la dentist mai ușoară?

Știm deja că tehnologia laser se folosește din ce în ce mai des pentru diverse intervenții chirurgicale, în dermatologie sau în oftalmologie. De ce nu și în stomatologie?

Răspunsul este mai mult decât evident: laserul vine cu numeroase avantaje, fără efecte adverse și ne dorim să știm cât mai multe despre utilizarea lui în stomatologie.

Un aspect foarte important îl reprezintă faptul că tratamentul laser este ideal atât pentru copii (chiar și pentru bebeluși), cât și pentru adulți.

Sunetul produs de freza dentară, ideea de ac (pentru anestezie) și mai ales durerea și presiunea simțite în cadrul unui simplu tratament de carie sunt cele mai mari probleme cu care ne întâlnim. Laserul însă nu generează acest sunet, vibrație sau presiune care există în cazul frezei, experiența fiind una confortabilă.

Cum este posibil acest lucru?

Laserul Waterlase din clinicile noastre are cea mai avansată tehnologie disponibilă în lume și funcționează cu energie laser și cu apă pentru a oferi o experiență cât mai plăcută pacienților.

Laserul poate fi folosit atât în cazul tratamentului cariilor, cât și pentru tratamentul bolilor parodontale, tratamente de canal, în extracții, implantologie și chirurgie. Această tehnologie îi permite țesutului o vindecare mai rapidă, fără fire de sutură și uneori chiar și fără anestezie.

Așadar, dacă doriți să fiți tratați de medici care sunt pregătiți și preocupați de pacienți, puteți face o programare la medicii de la Gentle Dentist. Aceștia au tehnologia necesară la dispoziție și se adresează tuturor categoriilor de vârstă.


Pentru detalii și programări adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite