Viitorul stomatologiei este chiar aici – rapid, ușor și eficient!

in Blog octombrie 6, 2016

Te-ai temut vreodată de vizita la stomatolog? Dacă da, să știi că nu ești singura persoană!

Dacă ești părinte al unui copil căruia îi este teamă de dentist, probabil știi deja cât de dificil este să-l convingi să se așeze pe scaun dacă el nu vrea. Sau chiar tu poți avea o astfel de teamă; nu este deloc un lucru neobișnuit, mai ales dacă ai avut experiențe neplăcute în trecut.

Pentru copii, vizita la stomatolog poate fi extrem de înfricoșătoare, iar timpul necesar pentru a-i liniști, pentru a le administra anestezicul, dar și așteptarea pentru a-și face efectul, poate fi un adevărat chin.

Ce soluție avem noi?

Din fericire, noile evoluții în domeniul medicinei dentare fac multe dintre aceste probleme un lucru al trecutului. Laserele stomatologice schimbă modul în care copilul se gândește la vizita la dentist.

Cu ajutorul laserului se reduce foarte mult sau se elimină total teama simțită față de procedurile stomatologice. În multe cazuri, laserul nu mai necesită anestezie (sau se administrează mai puțină), ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie de injecții, iar acest laser funcționează la fel de repede și eficient ca turbina care îndepărtează cariile în mod tradițional.

Laserul WaterLase utilizat în cabinetul nostru este sigur, blând și eficient. Mulți pacienți tineri care au experimentat această procedură nu au simțit niciun pic de durere sau disconfort. Pe lângă faptul că este mai confortabil, laserul le permite pacienților să-și reia imediat activitatea normală.

Laserele WaterLase folosesc o tehnologie cu apă care ajută la eliminarea cariilor dentare – unul dintre principalele avantaje ale utilizării acestui laser în tratarea unui copil, comparativ cu turbina dentară, este riscul mult mai mic de tăiere sau de rănire a cavității bucale în timpul intervenției.

Utilizarea laserelor reprezintă, într-adevăr, viitorul stomatologiei – fără injecții, frică și mult mai rapid! Acest lucru se întâmplă în majoritatea cazurilor. Din fericire, acest viitor este chiar aici, iar copiii și adulții pot observa cu ușurință aceste beneficii.

SURSA


Pentru detalii și programări adresează-te medicilor de la Advanced Gentle Dentist, specializați în stomatologia laser în Germania și în Statele Unite